Jong talent in concert

Jong talent in concert

Jong talent in concert

Jong talent in concert

627 627 mensen hebben dit evenement bekeken.
Betaald

De orgelstudenten van de orgelklas van het Prins Claus Conservatorium geven onder leiding van Erwin Wiersinga een concert in de Pelstergasthuiskerk.

Dit concert is ook te boeken in combinatie met een lunch geserveerd in de Pelstergasthuiskerk zelf. Wilt u gebruik maken van de lunch, koop dan uw ticket voor 16 oktober.

Meer informatie

Ticket bestellen

Jong talent in concert
 10,00
Jong talent in concert, incl lunch
 20,00

Tickets

Registratie e-mail of URL -

Aanvullende informatie

De studenten uit de orgelklas van het Prins Claus Conservatorium spelen op het Schnitger-orgel in de Pelstergasthuiskerk. Voorafgaand hieraan kan men genieten van een heerlijke lunch (12.15-12.45 uur). De kaartverkoop start in juli 2023. Dit concert is ook te boeken zonder lunch. Met ‘Muziek uit de Hanze’ is het Schnitgerfestival toe aan zijn negende editie. Ook dit jaar biedt het festival oog- en oorstrelende voorstellingen en concerten rondom de historische Groninger orgels. Verschillende ensembles treden op, zowel instrumentaal als vocaal, maar er is ook jazz en film, een spannend jeugdprogramma met theater en muziek, en nog veel meer. Leuk voor iedereen die houdt van cultuur en muziek.

 

Datum en tijd

zondag 22-10-2023 @ 13:00

Delen met vrienden

Aanvullende informatie

De studenten uit de orgelklas van het Prins Claus Conservatorium spelen op het Schnitger-orgel in de Pelstergasthuiskerk.

 

Lunch arrangement in de Pelstergasthuiskerk
Voorafgaand aan het concert kan men genieten van een heerlijke lunch met o.a. verschillende luxe broodjes in de Pelstergasthuiskerk. De lunch wordt geserveerd tussen 12.15 en 12.45 uur.

Dit concert is te boeken met of zonder lunch.

 

Sluiten