Klatwerk3

Klatwerk3

Klatwerk3

Klatwerk3

1643 1643 mensen hebben dit evenement bekeken.
Betaald

Boelo Klat en het trio Klatwerk3 brengen hun unieke sound van jazz, pop en klassiek in de prachtige ruimte van de Lutherse Kerk.

Meer informatie

Ticket bestellen

Regulier
 20,00
Klatwerk3

Tickets

Registratie e-mail of URL -

Aanvullende informatie

De muziek van Klatwerk3 is niet onder te brengen in een hokje en dat hoeft ook niet. Naast jazz, pop- en klassieke invloeden zijn in de nieuwste composities ook invloeden te horen vanuit de wereldmuziek en de minimal music. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud. De muziek is wel te omschrijven als modern creatieve, Noord-Europese wereldjazz. Klatwerk3 verbindt ambacht met vernieuwing en afwisseling met herhaling. Het doseert virtuositeit met minimalisme en maakt zowel het persoonlijke universeel als het actuele tijdloos. Ancel Klooster (drums), Boelo Klat (piano & composities) en Jan Ruerd Oosterhaven (contrabas) vormen samen het trio Klatwerk3. De kaartverkoop start in juli 2023.  

 

Datum en tijd

vrijdag 20-10-2023 @ 22:00

Delen met vrienden

Aanvullende informatie

Jazz in de late avond, vanaf 22.00 uur in de prachtige concertlocatie van de Lutherse Kerk genieten van de muziek van Klatwerk3.

Het trio Klatwerk3 is met hun stijl niet onder te brengen in een hokje en dat hoeft ook niet. Naast jazz, pop- en klassieke invloeden zijn in de nieuwste composities ook invloeden te horen vanuit de wereldmuziek en de minimal music. Veel nadruk ligt op de kracht van eenvoud. De muziek is wel te omschrijven als modern creatieve, Noord-Europese wereldjazz.
Klatwerk3 verbindt ambacht met vernieuwing en afwisseling met herhaling. Het doseert virtuositeit met minimalisme en maakt zowel het persoonlijke universeel als het actuele tijdloos.

Ancel Klooster (drums), Boelo Klat (piano & composities) en Jan Ruerd Oosterhaven (contrabas) vormen samen het trio Klatwerk3.

 

Sluiten